Dit ben ik

Ik stel me graag even voor

Mijn naam is Natascha Peters. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben wij een zoon met een kleine lichamelijke beperking. De hulp die wij hebben mogen ervaren van een kindercoach heeft mijn passie flink doen aanwakkeren.

Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben ben ik mij gaan specialiseren als gezinscoach. Door de rode draad in mijn leven op het gebied van rouw & verlies is mijn specialisatie rouw & verlies ontstaan.
Enkele voorbeelden hiervan zijn: verhuizingen waarbij ik afscheid moest nemen van vriendinnen en mijn veilige vertrouwde omgeving, overlijden van dierbare personen in mijn leven, ernstige ziekten in de familie. 
Daarnaast heb ik gemerkt in mijn omgeving dat er veel onduidelijkheid is rondom de uitvaart, vooral bij kinderen. Hier ben ik mij meer in gaan verdiepen en heb uitvaartvoorlichting & nazorg aan mijn specialisatie toegevoegd. 

Vol liefde, vertrouwen, veiligheid, eerlijkheid, openheid en respect werk ik in een huiselijke sfeer samen met je kind aan de situatie die op dat moment wat extra aandacht verdient. Dit doe ik voornamelijk door de situatie visueel te maken. 

Wat is het ontzettend mooi en bijzonder om te zien hoe kinderen puur en zo "makkelijk" de situatie laten zien en er mee aan de slag gaan. 

Daarnaast ben ik trainer van POPtalk en POPtalk rouw & verlies. Een fijne laagdrempelige methodiek die je tijdens de 2-daagse workshop eigen kunt maken. Deze 2-daagse workshop wordt in huiselijke sfeer gegeven en is gelijk inzetbaar in de praktijk.